Over ons

Gaaf Gemaakt en Gaaf Creaties

Gaaf Gemaakt is een label van Gaaf Creaties, het bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van houten creaties. Nee, beter gezegd: in het ontwerpen en fabriceren van een beleving, om die daarna in eigen huis en met eigen productiefaciliteiten te vertalen naar hout. Naar objecten, wanden en decors van hout. Voor beurzen, stands, kantoren, kantines, evenementen, enz.

Dat doen we voor grote festivals en bedrijven.

Met Gaaf Gemaakt als volledig op zichzelf staande ambitie, die is ontsproten aan de ambities van Gaaf Creaties. De productiefaciliteiten hebben we. Waarom dan niet een site inrichten waar particulieren zelf hun ontwerp kunnen maken om dat vervolgens door ons te laten fabriceren? Aan de bron dus.

Maar … dan niet zomaar een website.

Nee, dan moet het de beste in zijn soort zijn. De beste kwaliteit hout, zoals we die ook voor professionele toepassingen gebruiken. Tegen de laatste prijs. En de snelste service. Daar staan wij voor. Punt.

Wat ons onderscheidt?

Wij zijn geen reclamebureau of drukkerij die ineens een markt ziet in foto’s op hout en daar op inhaakt. Geen spontane eenmansactie, die met een site hoog van de toren blaast, maar materiaal en mensen gewoon inkoopt.

Nee, Gaaf Gemaakt is een professioneel label, dat mogelijk wordt gemaakt en volledig wordt gedragen door de mensen van Gaaf Creaties. Dat wil zeggen: door een ijzersterke combinatie van ontwerpers en timmerlieden. Met eigen ontwerp- en productiefaciliteiten. Alles in eigen huis dus! Omdat we alleen dan die hoogste kwaliteit, laagste prijs en snelste service kunnen garanderen.

In 3 stappen jouw foto op hout…